Voor al uw dakwerkzaamheden in Noord-Holland

Wij zijn uw allround loodgietersbedrijf in Noord-Holland, dus ook voor al het dakwerk aan platte daken zijn wij u van dienst! Wij hebben ervaren en vakkundige medewerkers in dienst, waarvan een aantal gespecialiseerd in dakwerk en dakgoten. Zij kunnen u helpen bij dakrenovatie, dakonderhoud en -inspectie en dakreparatie. Schakel voor al uw werkzaamheden in en aan uw huis één specialist in: uw allround loodgieter in Noord-Holland!

Dakrenovatie

Er zijn veel problemen waar alle daken en dakgoten vroeg of laat mee te maken krijgen. Vervuiling, beschadigingen, enzovoorts. Dit kan na verloop leiden tot lekkage. Een tijdige dakrenovatie is dus van groot belang. Hiervoor zijn wij de loodgieter die gespecialiseerd is in allerlei vormen van dakwerk. Bij ons kunt u terecht voor de renovatie van alle soorten daken en dakgoten. Wij komen graag op gezette tijden bij u langs om onderhoud te plegen aan uw dak. Wij repareren dan beschadigingen voor deze grote, vervelende gevolgen hebben.

Dakinspectie en dakreparatie

Een van onze vakmannen komt graag uw dak inspecteren en indien nodig repareren. Hoe eerder wij gebreken herstellen, des te kleiner de kans op lekkages en andere vormen van schade aan uw dak en woning. Als u uw dak regelmatig door ons laat inspecteren en renoveren, zal de levensduur van uw dak aanzienlijk langer zijn! De kosten van een gedeeltelijke dakrenovatie zijn verder aanzienlijk lager dan wanneer er gekozen moet worden voor de volledige sloop van een dak.