Werkzaamheden aan uw badkamer in Noord-Holland

Wij zijn een vakkundig installatiebedrijf en wij verrichten ook tal van sanitaire werkzaamheden in heel Noord-Holland. Of het nu gaat om de installatie van uw nieuwe toilet of badkamer of om de renovatie van uw huidige badkamer, uw loodgieter in Noord-Holland is u graag van dienst! Indien u een nieuwe badkamer wilt, komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om u van een advies op maat te voorzien.

Levering en installatie

U bent toe aan een nieuwe badkamer of toilet of u wilt een badkamer laten installeren in uw nieuwbouwwoning? Bij ons loodgietersbedrijf werken installatie-experts die u graag helpen bij het verwezenlijken van uw toekomstige droombadkamer. U kunt ons zowel inschakelen voor de levering als plaatsing van uw sanitair Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Renovatie van uw sanitair

Is uw sanitair verouderd of beschadigd? Eén van de sanitaire specialisten van ons loodgietersbedrijf kan u helpen! Renovatie van een badkamer is in de meeste gevallen een flinke klus. Bij het uitbreken van oude toestellen en betegeling komt veel stof vrij. Daar schrikken nogal wat mensen van. Bij badkamerrenovatie gaan wij daarom snel en efficiënt te werk, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw badkamer.